דיאטה
אורגנו/אזובית פשוטה
מאז ימי קדם נעשה בצמח שימוש נרחב לריפוי פצעים וחבלות וכן לריפוי של מחלות דרכי העיכול, מערכת הנשימה ולהרגעה. ... להמשך המאמר
קינמון צילוני
מוצא הקינמון בסרי לנקה שם גדל כעץ בר. הסינים הכירו בתכונותיו כצמח ממריץ כבר לפני כ 5000 שנה. ... להמשך המאמר
אבוקדו
עץ האבוקדו גדל בר בארצות אמריקה המרכזית בעיקר במקסיקו ובגוואטמלה וגודל לצרכי מאכל על ידי התרבויות המקומיות. ... להמשך המאמר
החוביזה - חלמית גדולה
ברפואה העממית נהגו להשתמש בח'וביזה למאכל ולריפוי. בעיתות של מחסור, נהגו לקטוף את הח'וביזה על מנת להכין ממנה תבשילים מזינים וטעימים. על נפלאותיה של החוביזה ... להמשך המאמר
הקינמון הופך אותך לבריא יותר
קליפת עץ הקינמון הינה תבלין מתוק אשר משמשת למאכל ולמרפא כבר אלפי שנים. ... להמשך המאמר
הכוסמת לשובע ולרזון
הכוסמת מכילה סיבים תזונתיים, חלבונים ומינרלים חיוניים כמו ברזל, מגנזיום, זרחן אשלגן ואבץ. מינרלים המעורבים בתהליכים ביוכימיים שונים בגופינו ואחראים על תפקוד תקין של המערכת החיסונית. ... להמשך המאמר
סגולות בריאותיות בחמישה צבעים
אכילת ירקות בחמישה צבעים כל יום חשובה וחיונית להגנת הגוף ולשמירת הבריאות. ... להמשך המאמר
הקוסמת מפולניה – הכוּסֶּמֶת
אחד המאכלים השנויים יותר במחלוקת היא הכוסמת – יש המתענגים מהמאכל, ויש את אלו שלא מצליחים להבין, איך אפשר להכניס אותו לפה... האמת היא שמגיע לכוסמת לקבל קצת יותר כבוד מזה שמחלקים לה: ... להמשך המאמר
להיוולד מחדש
"להיוולד מחדש" פירושו – לאפשר לכל ההיסטוריה בתוכנו להתקיים ללא חשש או שיפוט. להכיל את הטראומות שחווינו, הקשיים, השמחות והקטבים השונים שבפנים, להפוך חלק מהיצירה הפרטית שקיימת בספר החיים שעימו הגענו לעולם. ... להמשך המאמר