סרטונים מומלצים

טבלת שוקולד חלב עם פיסטוק מסוכר, מתוך 'מיקי שמו עושה בית ספר' - פרק 12 - שוקולד

אביזרים חשובים למתכון
תבניות פלסטיק בצורת טבלאות שוקולד

מצרכים

לפיסטוקים
½ כוס סוכר + 2 כפות (125 גרם)
50 מ"ל מים
קורט מלח ים (2 גרם)
100 גרם פיסטוקים קלופים, לא קלויים

לשוקולד
300 גרם שוקולד לבן

אופן ההכנה
1. הפיסטוקים: אם רוצים להעצים את טעמם של הפיסטוקים – קולים אותם במחבת או בתנור בחום של 160 מעלות כ-8-7 דקות לפני הקרמול.
2. מכינים את הסירופ: מכניסים את הסוכר לסיר ומוסיפים את המים. מבשלים עד שהסירופ מגיע ל-115 מעלות.
3. מוסיפים את הפיסטוקים, מנמיכים את הלהבה ומערבבים באיטיות עד שהפיסטוקים נעטפים בסוכר הגבישי ולא מתקרמלים. מגבירים את האש תוך כדי ערבול קל ומתמיד, ומעבירים לקערה כשהפיסטוקים מקבלים מרקם חולי.
4. מוסיפים את מלח הים ומערבבים מעט, מאחסנים בכלי אטום.
5. השוקולד: מטמפררים את השוקולד הלבן (מחממים ל-45-40 מעלות, מצננים על משטח שיש ומחזירים לקערה).
6. מכינים על המשטח את תבניות השוקולד: מוזגים מהשוקולד הלבן לכל תבנית, מניחים על המשטח וחובטים מעט.
7. מפזרים בשכבה אחידה את הפיסטוקים המסוכרים מעל השוקולד הלבן, ומניחים בטמפרטורת החדר כשעתיים-שלוש או אפילו עד למחרת.

תודה! אתה מוזמן לשתף את הסרטון עם חבריך!

לא אהבת את הסרטון הזה. תודה על שהבעת את דעתך!

463 צפיות
מי אנחנו I תנאי שימוש ותקנון האתר  I פרסמו באתר  I צור קשר

בקרו גם ב: אתר רפואת שיניים I אתר מטפלים I משחקים אונליין I חנות קריסטלים