סרטונים מומלצים

טארט אגסים וקרם שקדים טבעוני Vegan Pears And Almonds Tart

English recipe below the link
המתכון המלא לטארט אגסים ועוד מתכונים טבעוניים, קינוחים טבעוניים וסדנאות בישול טבעוני נמצא באתר טבעוניקה:
http://www.tivonika.co.il/%D7%98%D7%90%D7%A8%D7%98-%D7%90%D7%92%D7%A1%D7%99%D7%9D-%D7%95%D7%A7%D7%A8%D7%9D-%D7%A9%D7%A7%D7%93%D7%99%D7%9D/

----*----*----*----*----*----*----*----*----*----*----*----*
אהבתם את המתכון - דרגו בתגובות או בלייק, שתפו עם חברים והרשמו לערוץ.
רוצים לטבען מתכונים? כיתבו לי בתגובות, ואם זה אפשרי והתוצאה טעימה, אפרסם את המתכון :-)
----*----*----*----*----*----*----*----*----*----*----*----*
Pears and Almonds Tart
===================
26-28 cm pie
Dough
---------
White wheat flour – 300 gr.
Vegan butter – 200 gr.
Sugar – 100 gr.
Lemon zest – from 1 medium lemon
Pinch of salt
Almond milk – 3 tbsp

Frangipane
-----------------
Almond meal – 200 gr.
Unrefined coconut oil - 100 gr.
Sugar – 150 gr.
Almond milk (preferably homemade) – 300 ml.
Egg replacer powder – 1.5 tbsp
White wheat flour – 1 tbsp
Vanilla extract – 1 tsp
Wine poached pears - 3-4

Preparation
-----------------
Make the dough: Mix flour, sugar and vegan butter in a food processor. Process until mixture resembles coarse meal. Add the almond milk and process just until moist clumps form, adding more almond milk if the dough is dry. Gather dough into ball; flatten into disk. Wrap in plastic; chill about 30 minutes.
Make the frangipane:
Mix the frangipane ingredients using hand held blender until smooth paste.
Roll out the dough and transfer to the pie pan. Chill for 30 min and then bake in 180C 20 min.
Pour the frangipane into the pie crust and arrange the poached pears decoratively.
Bake 40 min in 180C.
Serve at room temperature or cold.

תודה! אתה מוזמן לשתף את הסרטון עם חבריך!

לא אהבת את הסרטון הזה. תודה על שהבעת את דעתך!

521 צפיות
תגיות
מתכון, מתכונים, מתכונים טבעוניים, אוכל טבעוני
מי אנחנו I תנאי שימוש ותקנון האתר  I פרסמו באתר  I צור קשר

בקרו גם ב: אתר רפואת שיניים I אתר מטפלים I משחקים אונליין I חנות קריסטלים