ה - ממבורגר טבעוני - תכונים של תמר נסים על פי הבריאות הטבעית

המבורגר צמחוני ( כ 8 בגודל המבורגר )

חומרים:
3 כוסות עדשים ירוק-חום מושרות 8 שעות ומונבטות עוד יממה אחת לפחות,
1 חבילת פטריות שמפיניון
2 בצילם בינוני
כוס סלרי קצןץ
כוס כוסברה קצוצה
כוס אגוז מלך
3 כפות פשתן טחון ( זה הדבק של העיסה )
3 שיני שום 1-2 עגבניות
תבלון: כף כמון וחצי כפית מלח

הכנה :
לשים את הבצל חתוך לרצועות דקות עם הפטריות במחבת ולערבב עד לקבלת שקיפות (ללא שמן ) ,חצי מהתוצרת נכניס למעבד מזון עם כל שאר החומרים חוץ מהעגבניה ונעבד לקבלת מרקם מעט גס ,נוסיף את העגבניות לאט לקבלת מרקם רך יותר ואחיד ,
בקערה חיצונית נערבב את חצי הכמות שנשארה של הבצל והפטריות עם תוצר המעבד מזון,
ניצור קציצות בגודל פלאפל ( ואפשר גם בגודל המבורגר ) וניתן מעיכה מלמעלה כדי להשטיח אותו ונשים מעל דפי אפיה ( ואפשר גם מעל דפי חסה ) ולתנור ,180 מעלות למשך כ חצי שעה ,
יוצא מהתנור מעט רך ומתקשה עם הקירור.
עם עושים עבה כמו המבורגר אז כ 40 דקות בתנור.

תודה! אתה מוזמן לשתף את הסרטון עם חבריך!

לא אהבת את הסרטון הזה. תודה על שהבעת את דעתך!

253 צפיות
תגיות
מתכון, מתכונים, מתכונים צמחוניים
מי אנחנו I תנאי שימוש ותקנון האתר  I פרסמו באתר  I צור קשר

בקרו גם ב: אתר רפואת שיניים I אתר מטפלים I משחקים אונליין I חנות קריסטלים