דג מרוקאי עם פול ירוק אבי ביטון

את הדגים חותכים ל- 4-5 חתיכות כולל הזנב והראש ומתבלים במעט מלח. בסיר רחב ושטוח יוצקים את השמן ומטגנים קלות את שיני השום, הפפריקות, המלח, העגבניות כ- 5 דק'. מוסיפים את המים, הלימונים ומביאים לרתיחה. מוסיפים את כל שאר המרכיבים, מנמיכים להבה ומבשלים כ- 30 דקות. חובה להגיש עם כוסברה טרייה קצוצה מעל.

תודה! אתה מוזמן לשתף את הסרטון עם חבריך!

לא אהבת את הסרטון הזה. תודה על שהבעת את דעתך!

882 צפיות
מי אנחנו I תנאי שימוש ותקנון האתר  I פרסמו באתר  I צור קשר

בקרו גם ב: אתר רפואת שיניים I אתר מטפלים I משחקים אונליין I חנות קריסטלים