איך מכינים עוגת דובי? אופים עם שוקולד פרה

למדו צעד אחר צעד כיצד מכינים את עוגת היומולדת הכי שווה שתגרום לכולם להתפעל
למגוון מתכונים מתוקים היכנסו לאתר רגע מתוק של עלית - http://www.regamatok-elite.co.il
למתכון המלא לחצו על show more

עוגת דובי
כמות: תבנית מלבנית בגודל 30*37 ס"מ | רמת קושי: בינוני | זמן הכנה: שעתיים
לעוגה:
150 גרם שוקולד מריר
300 מ"ל שמן
350 גרם סוכר
6 ביצים
400 מ"ל שמנת חמוצה
240 מ"ל חלב
240 מ"ל מים
קורט מלח
1 כפית תמצית וניל
150 גרם קקאו
420 גרם קמח
3 כפיות אבקת אפייה
לקצפת:
375 מ"ל שמנת מתוקה
2 כפות אבקת סוכר
1 כף אינסטנט פודינג וניל
1 כפית תמצית וניל
לגנאש שוקולד מוקצף:
200 גרם שוקולד מריר, קצוץ
250 מ"ל שמנת מתוקה
125 מ"ל שמנת מתוקה (להקצפה)
לעיניים ופה:
50 גרם שוקולד מריר מומס
לקישוט:
סוכריות צבעוניות
אופן ההכנה:
1. מחממים תנור ל-160 מעלות ומשמנים תבנית אפייה.
2. שוברים את השוקולד לקוביות ושמים בקערה. ממיסים במיקרוגל או על בן מארי, עד שהשוקולד נמס לחלוטין.
3. מוסיפים את השמן ומערבבים היטב.
4. מוסיפים סוכר, ביצים, שמנת חמוצה, מים, מלח ווניל וטורפים לתערובת אחידה.
5. מנפים פנימה קקאו, קמח ואבקת אפייה וטורפים רק עד שמתקבלת בלילה אחידה.
6. יוצקים לתוך התבנית ואופים במשך 40-50 דקות או עד שקיסם המוחדר למרכז העוגה יוצא עם פירורים לחים.
7. אם פני העוגה לא ישרים, מיישרים אותם באמצעות סכין לחם ארוכה.
8. יוצרים צורת דובי בעזרת שבלונה.
9. קצפת: מקציפים שמנת, אבקת סוכר, פודינג ווניל עד שמתקבלת קצפת יציבה.
10. מצפים את הדובי בקצפת מכל הצדדים בעזרת פלטה קטנה.
11. בעזרת קערית קטנה יוצרים צורת עיגול בפנים של הדובי ומזלפים בעזרת שוקולד מומס עיניים ופה.
12. בעזרת קערית קצת יותר גדולה יוצרים את הבטן של הדובי.
13. גנאש מוקצף: קוצצים את השוקולד ושמים בקערה.
14. מוסיפים 250 מ"ל שמנת מתוקה וממיסים יחד במיקרוגל או על בן מארי, עד שהכל נמס והתערובת אחידה.
15. מצננים את תערובת הגנאש במקרר במשך 2-3 שעות או עד שהיא קרה לחלוטין.
16. מעבירים את תערובת הגנאש לקערת מיקסר, מוסיפים 125 מ"ל שמנת נוספת ומקציפים עד שמתקבל קרם אחיד ויציב.
17. מעבירים את הגנאש לשק זילוף עם צנתר משונן ומזלפים תלוליות קטנות וצפופות ליצירת מראה של פרווה.
18. מקשטים בסוכריות צבעוניות לפי ספרת יום ההולדת.
טיפים ושדרוגים:
• משאריות העוגה אפשר להכין כדורי שוקולד (משתמשים בעוגה מפוררת במקום ביסקוויטים).

קרדיט:
http://www.foo-food.com/

תודה! אתה מוזמן לשתף את הסרטון עם חבריך!

לא אהבת את הסרטון הזה. תודה על שהבעת את דעתך!

759 צפיות
מי אנחנו I תנאי שימוש ותקנון האתר  I פרסמו באתר  I צור קשר

בקרו גם ב: אתר רפואת שיניים I אתר מטפלים I משחקים אונליין I חנות קריסטלים